paradoxurile modernităţii

Posted: October 20, 2007 in mituri si legende...contemporane
Tags: , , ,

diet coke     The Coca-Cola Company s-a cuminţit. Compania mamă a unora dintre cele mai nocive băuturi de pe piaţă, vrea să-şi transforme puiul cel mic şi rău în zâna cea bună. Primul pas a fost făcut acum câţiva ani, adică prin 1982, când a apărut Diet Coke-ul. Mai puţin zahăr, mai mulţi coloranţi şi aditivi alimentari…. yey! Culmea, produsul a prins. Lumea chiar a crezut că doar zahărul îngraşă în cola…Cel puţin meniurile din fa(s)t-food-uri, pline de grăsimi şi alimente nesănătoase, dar alături de care tronează un pahar mare de cola light, sunt absolut hilare. ;))

     diet cokePasul al doilea vine anul acesta, cel mai târziu la anul…este vorba despre noua şi îmbunătăţita Coca Light: Diet Coke Plus, care, asemeni aproape tuturor produselor artificiale, are acum adaos de vitamine şi minerale…(mintal tocmai am vizualizat o mămică ideală a la anii ’70, cu părul bucle şi cu sticla magică în mâini…). Mda, lupul cel mare şi negru îşi schimbă acum părul…pentru a păcăli pe încă şi mai mulţi. Mai ştii? poate o să găsim cola în farmacii, la raionul de suplimente alimentare…printre cutii de magne B6, vitamax şi altele…

     Pe site-ul companiei scrie că o cutie de 330 cl acoperă 15% din necesarul zilnic de acid nicotinic şi de vitamina B6 şi B12 şi 10% din necesarul zilnic de zinc şi magneziu. now rili? /:) pe cine cred ei că păcălesc?…sau mai bine cei care au căzut în capcană, mâna sus… Parcă şi văd noile meniuri “sănătoase” de prin fast-food-uri şi reclamele pline de laude la adresa noului produs. Ca în reclamele de la Danone unde ţi se dă impresia că fără produsele lor oasele copilului tău, traficul intestinal, sănătatea şi chiar viaţa ta nu vor fi durabile…bleah!

     Chiar vreau să văd campania de promovare a acestui produs, mai ales la noi, unde traducerile sunt defectuoase, iar mixajele din cele mai proaste…La final, o idee…reclamele la acest tip de cola light s-ar putea termina în “şi-am încălecat pe-o căpşună şi v-am spus o mare minciună”…. ;))

Advertisements
Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s