poveşti de adormit copiii

Posted: March 22, 2007 in Uncategorized

     a fost odată ca niciodată, că de n-ar fi, nu s-ar povesti,  a fost o companie de telefonie fixă numită romtelecom. Şi această companie era mai mare decât toate suratele ei la un loc şi păcălea clienţi, pardon!, creştea într-un an cât alţii în 10.  Iar ca orice companie care se respectă şi aceasta avea un centru de relaţii cu clienţii şi de asistenţă tehnică, unde nişte doamne amabile numai la salutul de început şi la cel de final îşi dau cu părerea fără să încerce mereu să înţeleagă ce li se spune din partea cealaltă a firului. Am dat de vreo 2 ori, ce-i drept, de oameni care s-au dovedit amabili şi cunoscători de la cap la coada conversaţiei, fără aere de superioritate.

     Şi pentru a ajunge să vorbeşti cu cei de la relaţii cu clienţii, compania noastră te roagă frumos să aştepţi, şi să aştepţi, şi să aştepţi şi s ă  a ş t e p ţ i  poate-poate ţi s-o face lehamite şi închizi; punându-ţi o melodie la nesfârşit. Melodia pare ok la început, mai ales că nu este doar varianta midi, reprodusă pe o orgă electronică cu 2 octave jumate, însă, deja, după 10 minute de “you make me flyyyyyyyyyyyy” te întrebi dacă aruncat de la etajul 10, telefonul zboară. 🙂

     Nici altele nu’s mai breze; la RDS probabil că doar dacă tragi biletul norocos la loto prinzi fir liber să le pui o întrebare, cât despre mail, nici o şansă de răspuns. (nuuuuu, nici măcar nu sunt şi provideri de internet!).

     Iar în loc de clasicul şi-am încălecat pe-o şa şi v-am spus povestea-şa, o să citez un “clasic în viaţă”, care deşi nu-mi place, cu fraza asta a nimerit-o: Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s