plictiseala mare, monşer!

Posted: January 19, 2007 in aberatii

exista zile in care parca nici sa respiri nu ai chef, zile in care parca si miscarea repetata a ploapelor te enerveaza, zile in care respiratia proprie devine singurul lucru pe care il mai suporti…

ceas-impratiat.jpg

si tocmai zilele astea trec cel mai greu; orele, minutele, pana si secundele par sa se scurga cu viteza melcului, uneori par ca ar sta pe ganduri daca nu cumva “the right way” este inapoi…

just imagine…cum ar arata o secunda? cum trebuie sa arate o secunda daca un minut este spatiul dintre 2 linii negre?…si oare secundele care trec greu sunt mai mari si mai grase, de aceea le ia mai mult sa parcurga acelasi drum pe care surorile lor l-au parcurs cu putin timp in urma? sau sunt secunde care au petrecut toata noaptea, iar acum mahmure si cu o durere de cap sau, cel putin somnoroase, se chinuie sa gaseasca drumul potrivit fara sa cada in nas si sa se faca de ras?

deci, au nas, hmmm? si picioare, ca, daca e sa cada de pe ceva, cad de pe picioare, nu?:-? pai si atunci, de unde si pana unde expresia “secundele curg mai lent / mai repede”?

cine a vazut o secunda pana acum si poate spune cu mana pe inima cum arata aceasta?

deci, nimeni…pai atunci sunt precum extraterestrii; toata lumea vorbeste de ele, nimeni nu le-a vazut vreodata pe bune. si ii mai numim nebuni pe cei care cred in existenta lor..(a extraterestrilor, ca de cea a secundelor nu se indoieste nimeni, culmea!)

cred k i made my point 😛 (mai ales ca nu aveam unul :P)…

over and out!

                                                                              posted by …|me|…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s